Gündem

Gündem Haberleri

Kiliste MHPye katılımlar artıyor

Kiliste partilerinden istifa eden 50 kişilik CHPli bir grup, MHPye katılım sağladı.


Gündem 23.02.2021 06:30:00 0
Kiliste MHPye katılımlar artıyor

KİLİS (İGFA) - MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demirin İl Başkanlığına seçilmesi ardından partiye katılımlar her geçen gün artıyor.

Polateli CHP Belediye Meclis Üyeleri Cuma Koyuncu, Zeynel Özçoban yine Polateli ilçesinden Arslan, Işık ve Kartal ailelerinin yanı sıra 50 kişilik grup partilerinden istifa ederek MHP Kilis İl Başkanlığına geldi. Üyelik işlemlerinin başlatılması için müracaatta bulunan yeni üyeler için tören, pandemi kurallarına uygun olarak düzenlendi.

Törende MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat tarafından MHPnin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeşin ve aziz şehitlerimizin ruhları için okunan Kur-an Tilavetinin ardından dualar edildi. CHPden istifa ederek MHPye katılım sağlayan 50 kişiye MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir tarafından rozetleri takılırken, Kur-anı Kerim de hediye edildi.

MHPye katılım sağlayanlara teşekkür eden Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, göreve gelmesiyle birlikte 75 mahalle muhtarı ile 52 köy muhtarlığını ziyaret ettiğini anımsatarak, MHPye teveccühü arttırdıklarını kaydetti. Demir, MHPyi Kiliste 1inci parti yapacaklarının sözünü vererek, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.


Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
Başkan Çolakbayrakdar’dan 23 Nisan kutlamasına davet Başkan Çolakbayrakdar’dan 23 Nisan kutlamasına davet
MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan 23 Nisan açıklaması MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan 23 Nisan açıklaması
Başkan Büyükkılıç: “Artık şehirler ve markalar yarışıyor” Başkan Büyükkılıç: “Artık şehirler ve markalar yarışıyor”
Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı