Kiliste Mobil Atık Getirme Merkezleri yaygınlaştırılıyor

Kiliste çeşitli atıkların toplanacağı Mobil Atık Getirme Merkezleri ilk etapta 8 farklı noktaya konuşlandırıldı.


Gündem 9.02.2021 10:30:00 0
Kiliste Mobil Atık Getirme Merkezleri yaygınlaştırılıyor

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediyesi, kent merkezinde 8 farklı noktaya çeşitli atıkların biriktirileceği Mobil Atık Getirme Merkezleri yerleştirdi.  Kilis Belediyesi binası,  Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Yaşar Aktürk Parkı, Doğan Güreş Paşa Parkı, Milli Eğitim ve Nüfus Müdürlüğü, Üniversite Caddesi, Sabah Pazarı ve Kilis Devlet Hastanesi olmak üzere 8 farklı noktaya kurularak ilerleyen günlerde ise bu sayının artacağı öğrenildi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, yerel yönetim olarak çevre duyarlılığı konusunda tüm adımları attıklarını belirterek, "Sıfır Atık, Sıfır Kayıp!” sloganıyla, ilk etapta 8 bölgeye Mobil Atık Getirme Merkezlerini yerleştirdik. Çok yakında bu konteynerleri artırıp, şehrin geneline yayacağız" diye konuştu.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu