Gündem

Gündem Haberleri

Kiliste Musabeyli esnafı dertli

HÜDA PAR Kilis İl Başkanı Ali Kiriş, Musabeyli ilçesindeki esnafın derdine siyasilerin çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.


Gündem 16.02.2021 13:00:00 0
Kiliste Musabeyli esnafı dertli

KİLİS (İGFA) - HÜDA PAR Kilis İl Başkanı Ali Kiriş, Musabeyli ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kiriş; Musabeyli ilçesinin halinin içler acısı durumda olduğunu vurgularken, "Yollar köy yollarından daha kötü, her tarafta enkaz yığınları, çöpler birikmiş, her taraf pislik içerisinde. Dışarıdan gelen birine buranın ilçe olduğunu söylesek kimse inanmaz. İlçede esnaflık yapanlar, özellikle gıda üzerine çalışanlar temizlik yapmaktan bıktı" açıklamasını yaptı.

Siyasetçilerin sorunları çözme iradesini göstermek yerine suni gündemlerle toplumu oyaladığını savunan Kiriş, "Bu halk bunu hak etmiyor, halk sizden hizmet bekliyor, eğer yapamayacaksınız yapanların önüne de engel olmayın. Partiler arasındaki siyasi sürtüşmeler, şahsi menfaatlerimiz halkın sorunlarını ötelememelidir. Bu kadar ağır sorunlar çözüm beklerken kutuplaşma veya gerginlik siyaseti gütmeye hakkınız yoktur. Vicdan sahibi tüm yöneticilere sesleniyorum, artık kendinizi düşünmekten vazgeçin ve bu halkın derdine derman olun" diye konuştu.

 


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor