Kiliste Olea Otelden anlamlı kahvaltı

Kiliste Olea Otel, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerinin anne ve eşlerini kahvaltılı programda bir araya getirerek farkındalık oluşturdu.


Gündem 9.03.2021 10:30:00 0
Kiliste Olea Otelden anlamlı kahvaltı

KİLİS (İGFA) - Kiliste faaliyet gösteren Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerinin anne ve eşlerini kahvaltıda  buluşturdu. Otelin restoranında düzenlenen programa Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur, Kilis Sivil Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Veysel Evran ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Programda konuşan Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur, Olea Otele yeni atanan Genel Müdür Hüseyin Aslanın düzenlediği programdan ötürü teşekkür etti. Kadınlara karşı yapılan ve özellikle son 3 gün içersindeki erkeklerin vahşice eylemlerini kınayan Başkan Cumhur, "Bu eylemi yapan insan müsveddelerinin hukuk önünde gerektiği şekilde cezalanmasını, ceza indiriminden faydalanmamasını, hak ettikleri cezayı çekmelerini istiyorum" dedi.

Etkinlikte Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan tarafından hazırlanan çiçekler, şehit polis Ahmet Uğur Edeoğlunun eşi Feride Edeoğlu tarafından şehit ve gazi ailelerine takdim edildi. Sivil şehit Muzaffer Aydemirin torunu Nisa Sevim Yalçının mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.




BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak
Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı