Kiliste yeni tedbirler masaya yatırıldı

Kilisin COVID-19 risk haritasında çok riskli bölgeye dönüşmesi dolayısıyla yeni alınacak tedbirler masaya yatırıldı.


Gündem 9.03.2021 17:30:00 0
Kiliste yeni tedbirler masaya yatırıldı

KİLİS (İGFA) - Kilis Valisi Recep Soytürk, pandemi sürecinin değerlendirilmesiyle ilgili COVID-19 toplantısı yapıldı. Kurum amirleri, meslek odaları ve STK Temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıya, Kili Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Jandarma Komutanı Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Memiler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Büyükköşker, OSB Başkanı Mahir Can, Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Nezir Çağlar katıldı.

Uzun süren toplantıda Kilisin şuandaki durumu ve bu durumun nasıl düzeleceği konusu görüşüldü. Kiliste vakaların çok fazla artış göstermesi dolayısıyla sıkı tedbirlerin alınması konusunda fikir birliğine varıldı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!