Gündem

Gündem Haberleri

Kırmızı Oda’da aşk var


Gündem 18.07.2021 10:30:00 0
Kırmızı Oda’da aşk var

2011 Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk, aradığı aşkı kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Mert Koçta buldu. Birlikte tatile çıkan genç çift, teknede görüntülendi.

2019da ilişki yaşamaya başladığı futbolcu Oğuzhan Özyakuptan haziran başında ayrılan 2011 Türkiye Güzeli ve Kırmızı Odanın oyuncularından Melisa Aslı Pamuk, yeni aşkı oyuncu Mustafa Mert Koçta buldu.

Genç çift önce teknenin ön tarafında güneşlenirken objektife yansıdı. Daha sonra ayağa kalkıp dans eden Koç, kendisine gülen Pamuku da dansa kaldırdı. Bir süre birbirlerine sarılıp dans eden sevgililer, daha sonra el ele tutuşup suya atladı.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ