Kırşehir Mucurda Ahi Çocuklar kitaplarına kavuştu

Kırşehirin Mucur ilçesinde küçük yaşta ahilik kültürünü aşılamak üzere Kaymakamlık koordinesinde hayata geçen"Ahi Çocuk" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar, 1 ve 2. sınıflardaki öğrencilere dağıtıldı.


Gündem 12.03.2021 11:30:00 0
Kırşehir Mucurda Ahi Çocuklar kitaplarına kavuştu

KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber) 

Mucur Kaymakamlığı himayelerinde yıl boyunca uygulanmak üzere Ahiliğin evrensel değerlerini öğrencilere kazandırmak amacıyla “Ahi Çocuk” projesi kapsamında hazırlanan, 10 okuma ve 1 boyama kitabından oluşan “Ahi Baba İle Sencer” kitap seti ilçemizdeki 1 ve 2. sınıflarda okuyan öğrencilere dağıtıldı. Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulundaki dağıtım törenine katılan Kaymakam Faruk Erdem, miniklere kitaplarını hediye ederek bir süre sohbet etti. Proje ile alakalı öğretmenlerle de istişarede bulunan Kaymakam Erdem’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk eşlik etti.


İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor