Kırşehirde Petlas ile İşkurdan istihdam birliği

Kırşehir İl Müdürlüğü ile Petlas A.Ş. arasında İşbaşı Eğitim Programı kapsamında, yükleme bölümü için Ambar/Depo Görevlisi mesleğinde 40 kişilik katılımcı ile program başlatıldı.


Gündem 24.03.2021 15:00:00 0
Kırşehirde Petlas ile İşkurdan istihdam birliği
KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber) Kırşehirde istihdamına en büyük katkıyı sunan aktörlerden biri olan Petlas ile İşkur arasında geniş kapsamlı güç birliği protokolü imzalandı.  İşkur aracılığıyla işe başlayan kursiyerler İl Müdürü Metin Ülgen Kaya tarafından ziyaret edildi. Kursiyerlerin çalışma ortamları yerinde gözlemlendi ve yeni işe başlayan işçiler ile görüşüldü. İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ile Petlas İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan içinde yaşamış olduğumuz zor geçen pandemi döneminde artı istihdam için görüşmelerde bulundu. Bu görüşmeler üzerine İşkur – Petlas aracılığı ile ilerleyen dönemlerde bazı kursların açılmasına karar verildi. Birçok insanın Petlas aracılığı ile işe kavuştuğunu ve yeni güç birliği protokolü ile yeni istihdamların yapılacağı açıklandı.

Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi