Kış geliyor! Uzmanı tarihi söyledi işte beklenen o gün! -20 dereceye hazır olun

Buz gibi havaya hazır olun! Sıcaklık sıfırın altına düşecek uzman isim uyardı: Kış geliyor... Üstelik uzun süredir beklenen yağışlar da pek çok şehirde etkili olacak. İşte beş günlük tahminler ve Kerem Ökten'in dikkat çeken açıklamaları...


Gündem 14.11.2022 13:54:00 0
Kış geliyor! Uzmanı tarihi söyledi işte beklenen o gün! -20 dereceye hazır olun

Yaz mevsimini aratmayan günler sona eriyor. Sağanak yağış geliyor sıcaklık ise hissedilir derecede düşecek. Uzman isim Kerem Ökten yağışların aralıksız ve uzun süreceğini açıkladı. Ökten'in yaptığı açıklamalar şöyle:

-17 Kasım'dan itibaren Türkiye'de yağışlar başlıyor. Bu yağışlar aralıklarla uzun süre etkili olacak. Durgun havalar son buluyor.

-Öte yandan La nina Sibirya'da fazla soğuk birikimine neden oluyor. Şu anda Sibirya, Ocak ayı gibi soğuk.

-Kış geliyor. Perşembe gününden itibaren Tükiye yağışlı bir döneme giriyor. Cuma günü Marmara ve Ege bölgesinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sıcaklıklar düşecek.

- Geceler iç bölgelerde sıfırın altında seyredecek. Doğu Anadolu ise yer yer sıfırın altında 20 dereceleri görebilir...

MARMARA
Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde sis ve pus olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak