Kış Tatilinin Vazgeçilmezi Davraz Uygulama Oteli


Yaşam 10.02.2020 00:12:00 0
Kış Tatilinin Vazgeçilmezi Davraz Uygulama Oteli

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi sezonu açtı. Toros Dağları'nın zirvesinde yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi Davraz Uygulama Oteli, 26 twin, 10 triple, 6 suit olmak üzere 42 oda kapasitesi ile misafirlerini bekliyor. Göl manzarasında kayak keyfi sunan Davraz Kayak Merkezinde profesyonel kayakçılar için 8-10 kilometreye ulaşan parkurlar yer alıyor. Misafirlerine açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunan Davraz Oteli, öğle yemeklerinde ise alakart hizmeti veriyor.

Davraz, Merkez İlçe'ye 26; Süleyman Demirel Havalimanına 58; Eğirdir'e 23; Antalya Uluslararası Havalimanına 125 km. mesafede. Davraz Dağı Kültür Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi, 24 saat internet üzerinden izlenebiliyor.

Otel hakkında detaylı bilgi için tıklayınız 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.