Kısa çalışma ödeneği 1 ay uzatıldı


Gündem 29.06.2020 20:50:00 0
Kısa çalışma ödeneği 1 ay uzatıldı

Başkan Erdoğan: Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Yardım desteği 1 ay daha uzatıldı!

Liderlik ettiği Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa çalışma ödeneğinin bir ay daha uzatılacağını belirterek "Nakdi ücret desteği ve iş fesih sınırlaması 1 ay daha devam edecektir" dedi.


ÇOKLU BARO

Erdoğan açıklamasında, çoklu baro yönetimi üzerinde durduklarını da belirterek "Demokrasiye aykırı, hakkaniyete aykırı, dünyadaki örneklerine aykırı, milletimizin beklentilerine aykırı uygulamaların adı siyasette hak arayışı değildir. Köşeleri tutmuş, menfaatperestliklerini ideolojik söylemlerin arkasına gizleyenlerin ülkenin önünü tıkamasına daha fazla göz yummayacağız. Bu tartışmaların son örneklerinden birini meslek örgütleri özellikle barolarla ilgili yapmayı planladığımız reform konusunda yaşıyoruz. Barolar başta olmak üzere meslek örgütlerinin sağlıksız yapıları, temsilde adalet başta olmak üzere faşizan yönetim yapıları sorunlar yaratıyor. Bizim hukuki düzenlemeyi yapmak yasama olarak meclisin asli görevi. Temsil düzeyi yüksek bir baro yapısı oluşturmakta kararlıyız. Çoklu baro yönetimi üzerinde duruyoruz.
Milletvekili arkadaşlarımız kanun teklifini yarın sabah veriyorlar. İnşallah bu düzenlemeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Milletimiz bizden eksikleri tamamlamamızı, yanlışları düzeltmemizi bekliyor. Sorumluluğumuzun vicdanımıza, ülkemize ve milletimize karşı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Attığımız her adımda milletimizin beklentilerini, ilgili tarafların görüşlerini, fayda maliyet analizini göz önünde bulunduruyoruz" dedi.

Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi
Akseki’de coğrafi işaretli ürünler tanıtımına teşekkür belgeleri Akseki’de Coğrafi İşaretli Ürünler Seferberliği kapsamında düzenlenen tanıtım programına katkı sunan kurum ve çalışanlara, Kaymakam Yusuf Ilıca tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
CHP’li Halıcı’dan dereboğazı yolu tepkisi: “Bu yol artık vaat değil, utanç dosyasıdır” CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Dereboğazı Yolu için yıllardır tekrarlanan vaatlere tepki göstererek, “Isparta artık söz değil, net takvim ve bitmiş yol istiyor” dedi.
Alacabel’de kar yağışı başladı, ekipler teyakkuzda Toroslar’ın yüksek kesimlerinde kar etkisini gösterirken, Alacabel’de kar yağışıyla birlikte ekipler ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Başdeğirmen: Başarılarınızla gururluyuz Görme Engelli Sporculardan Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret: “Başarılarınız Göğsümüzü Kabartıyor”