Kıvanç Tatlıtuğ Mardin semalarında uçurtma uçurdu


Gündem 13.11.2021 14:00:00 0
Kıvanç Tatlıtuğ Mardin semalarında uçurtma uçurdu

2008-2010 yılları arasında milyonlarca kişi tarafından izlenen Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül karakteriyle ünlenen oyuncu manken Kıvanç Tatlıtuğ, tarihi Mardin semalarında uçurtma uçurdu.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan’ı uçurtma atölyesinde ziyaret eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hoşgörü kenti Mardin damlarında dinlerin kardeşliğini simgeleyen uçurtmayı gökyüzüne uçurmayı da ihmal etmedi.
 
'Aşıklar Bayramı' dizisinin çekimleri için Mardin'de olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile  7 bin yıllık tarihi kentte birlikte çekildikleri fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.



Karşısında Kıvanç Tatlıtuğ’u görünce şaşırdı

Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, uçurtma atölyesinde yeni uçurtmasını tasarlarken karşısında Kıvanç Tatlıtuğ’u gördüğünü söyledi.

Ünlü sanatçıyı gördüğünde çok şaşırdığını belirten Mungan,” Kıvanç bey uçurtma uçurmak istediğini söyledi. Bende Mardin’de dinler kardeşliğini simgeleyen uçurtmayı ona verdim. Kendisi de damda uçurtmayı uçurttu. Uçururken de çok mutlu olduğunu gördüm. Böyle bir sanatçıyı Mardin’de görmek ve benim atölyemde uçurtma uçurması beni ayrıca sevindirdi”dedi.


Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı