Gündem

Gündem Haberleri

KİYÜde yeni atamalar yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeniden Kilis 7 Aralık Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yeni tayinleri gerçekleştirdi.


Gündem 10.02.2021 17:00:00 0
KİYÜde yeni atamalar yapıldı

KİLİS (İGFA) - Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdurahman Çetin, Doç. Dr. Memet Kule; Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu rektör danışmanı olarak atandı.

Yine, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Bülent Yimenicioğlu, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri Cahit Faruk İslamoğlu, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı Mühendisi Ali Ziya Yapıcıoğlu rektör danışmanı olarak atandı.

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü olarak asaleten; Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokuluna öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Melda Akbaba müdür olarak vekâleten; Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz Uçan Türkmen, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna müdür olarak vekâleten atandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı