Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;


Gündem 3.08.2020 23:20:00 0
Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;

Isparta’da görev yapmakta olan Yüzbaşı E. T., 1 sene önce boşanmış olduğu S. D.’den olan kızı D.N.’ı öldürdükten sonra intihar ederek kendi yaşamına da son verdi.

Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;

İzmir’in Aliağa ilçesinde, beylik tabancası ile intihar eden Yüzbaşı E. T. ve öldürdüğü 4 yaşındaki kızı D. n., birer gün arayla toprağa verildi.

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı, Siteler Mahallesi Petrokent Sitesi’nde meydana geldi. Isparta’da görev yapan Yüzbaşı E. T., 1 sene önce boşandığı S. D.’den olan kızı D. N. ile tatil için memleketi İzmir Aliağa’ya geldi. E. T. iddiaya göre S. D. ile telefonda konuşurken henüz bilinmeyen nedenle aralarında kavga çıktı. Kavganın ardından E.T. beylik tabancasıyla önce kızı D.N.’ı ardından da kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, baba ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından E. T. ve N. D.’in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

SDÜ’de vergi haftası kapsamında anlamlı buluşma Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Maliye Bölümü öğrencileri, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında önemli bir bilgilendirme programında bir araya geldi.
İlaç fiyatlandırmasında yeni kur düzenlemesi yürürlüğe girdi İlaç fiyatlarının belirlenmesinde kullanılan euro kurunda yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
Isparta’da İstiklal Marşı’nın 105’inci yılı anıldı İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 105’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Isparta’da düzenlenen programda öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı.
Kalp krizi geçiren iki kardeş aynı gün taburcu oldu Isparta Şehir Hastanesi’nde kalp krizi geçiren iki kardeş, birer gün arayla yapılan bypass ameliyatlarının ardından aynı gün sağlıklı şekilde taburcu edildi.
Kalp krizi geçiren iki kardeş aynı gün taburcu oldu Isparta Şehir Hastanesi’nde kalp krizi geçiren iki kardeş, birer gün arayla yapılan bypass ameliyatlarının ardından aynı gün sağlıklı şekilde taburcu edildi.