Kızılay Malatyaya personel alınacak

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Üretim Üssünde görevlendirilecek personeller için başvuruları aldıklarını bildirdi.


Gündem 26.02.2021 10:30:00 0
Kızılay Malatyaya personel alınacak

MALATYA (İGFA) - Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Üretim Üssünde inşaat ve kurulum faaliyetleri devam eden Barınma Sistemleri Fabrikasında görevlendirilmek üzere bölüm sorumlusu, kısım sorumlusu, operatör, usta ve yardımcı eleman olmak üzere 5 farklı pozisyon için kurumun ihtiyacı olan kriterlere uygun olarak iş ilanlarının Kızılay Kariyer platformunda yayımlandığını söyledi.

İş gücü ihtiyacının hafif çelik-prefabrik yapılar ve konteyner üretim hatlarında görevlendirilmek üzere planlandığını vurgulayan Soylu, tesisteki üretim hatlarında; soğuk metal şekillendirme makineleri (Rollforming Makineleri), kaynakhane, preshane, kesimhane ve montaj hatlarının yer aldığını duyurdu.

16 Şubatta başlayan başvuruların 26 Şubatta sonlanacağını kaydeden Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, "İlanlara yapılan başvurular, pozisyonların gerektirdiği kriterler dikkate alınarak insan kaynakları birimimiz tarafından elemeye tabi tutulacak, kalan adaylar arasında yapılacak çeşitli sınavların ardından işe alım süreçleri tamamlanacak" açıklamasında bulundu.

 

 


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek