KKTC Ankara Büyükelçisi, Sakaryayı ziyaret etti


Gündem 1.11.2021 18:00:00 0
KKTC Ankara Büyükelçisi, Sakaryayı ziyaret etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü’yü konuk etti.

SAKARYA (İGFA)-  Sakarya’ya ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’yı Türkiye’nin incisi olarak tanımladı. Yüce, “1 milyonu aşkın nüfusa sahip şehrimiz, dünyanın minyatürü, kültürel çeşitliliği en büyük zenginliğidir" dedi. 

Sakarya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, “Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki mevcut sarsılmaz bağların geliştirilmesi ve daha da güçlenmesini istiyoruz. Suyun Ada’yla buluşmasına müteşekkiriz. Ekonomik ve tarımsal kalkınma için suyun zirai anlamda da kullanımı çok önemli. Bu alandaki çalışmalar da sürüyor. Etle tırnak gibi olan ülkelerimizin birliktelikleri daha iyi noktalara ulaşacağına inanıyor, şahsınızda tüm ekibinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Aksal’dan borç krizine yorum Aksal’dan borç krizine yorum
Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı
İzmit Körfezi’nde biyoçeşitlilik araştırılıyor İzmit Körfezi’nde biyoçeşitlilik araştırılıyor
Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu! Görevden alınması beklenen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın gafı gündem oldu!
Efeler'in şampiyonu: Halkbank Efeler'in şampiyonu: Halkbank