KKTC Cumhurbaşkanı Tatar İstanbulda


Gündem 7.11.2021 15:30:00 0
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar İstanbulda

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’nun davetlisi olarak İstanbul’a geldi.

İSTANBUL (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin birinci yılı dolayısıyla bugün saat 18.00’de organize edilecek  "Karabağ Azerbaycan"dır adlı toplantıya katılacağı bildirildi. Etkinliğe Azerbaycan’dan bakan, milletvekili ile birçok üst düzey yetkilinin de katılımı bekleniyor.

KKTC ve Azerbaycan’ın birlik olacağı zafer şöleninde davetlilere hitaben bir konuşma gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Tatar,  günübirlik İstanbul ziyareti çerçevesinde birtakım temaslarda bulunacağı,  1997-2001 yılları arasında başkanlığını yürüttüğü Kıbrıs Türk Kültür Derneği üyeleriyle buluşacağı ve akşam saatlerinde yurda döneceği öğrenildi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı