KKTCde seçim tarihi belirlenmeye çalışılıyor


Gündem 26.10.2021 03:00:00 0
KKTCde seçim tarihi belirlenmeye çalışılıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yeni hükümetin oluşumuna yönelik Cumhuriyet Meclisi’ndeki bağımsız milletvekillerini kabul etti.

KKTC (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yeni hükümetin oluşumuna yönelik görüşme trafiğini sürdürürken, bağımsız milletvekilleri Dr. Hasan Topal, Mesut Genç ve Hasan Büyükoğlu’nu kabul ederek görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Tatar, Cumhuriyet Meclisi’ne bir kez daha seçim tarihini belirleme çağrısında bulundu.

Parlamentonun yapısına bakıldığında yeni bir hükümetin çıkamayacağını, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, kendisinin anayasal yetkisini kullanarak meclisi feshetmek istemediğini bu nedenle seçim tarihinin belirlenmesi gerektiğini dile getirdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı