KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL’de kadın gücü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli otomobili GÜNSEL’de kadınlar, sadece insan kaynakları ya da kurumsal iletişim gibi geleneksel departmanlarında değil, doğrudan üretimin ve AR-GE’nin merkezinde yer alıyor.


Gündem 5.03.2021 11:30:00 0
KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL’de kadın gücü

BURSA (İGFA) -  GÜNSEL çalışanlarının yaklaşık 3’te birini kadınlar oluşturuyor. Kadınlar, tasarımcı, endüstriyel tasarım mühendisi, tedarik mühendisi, proje mühendisi, otomotiv mühendisi, makine mühendisi, kompozit mühendisi, kablaj mühendisi olarak GÜNSEL’in AR-GE’den üretimine kadar bir çok farklı biriminde sorumluluk alıyor. GÜNSELin geliştirme ve üretim aşamasında proje yöneticisi ve takım lideri olarak görev alan kadınların önemli bir katkısı var. Yaşanan dönüşümle birlikte, otomotiv sektörü genelinde de kadınlar çok daha görünür olacak! 

GÜNSEL Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Tuba Güven Zurnacı, elektrikli otomobil şirketlerinin kadın istihdamının en yoğun olduğu şirketlerin başında geleceğini söyledi. Kadınların GÜNSEL’in her biriminde sorumluluk alarak liderlik ettiğini söyleyen Zurnacı, “GÜNSEL’de kadın istihdamını artırmaya devam edeceğiz. GÜNSEL’in kapıları geleceği değiştirmek isteyen kadınlara sonuna kadar açık” dedi.

Kucağındaki 7 aylık bebeği ile konuşan Tuba Güven Zurnacı, “GÜNSEL, kadın ve anne kişiliğinizden taviz vermeden kariyer basamaklarını çıkabileceğiniz örnek bir şirket. Böyle şirketlerin sayısının artması kadınların iş dünyasında daha iyi temsil edilebilmesinin de önünü açacak” diye konuştu.


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...