Gündem

Gündem Haberleri

Kocaeli 33. kez bayramlaştı


Gündem 21.07.2021 16:00:00 0
Kocaeli 33. kez bayramlaştı

Kocaeli, 3 bayramın ardından 33. Kocaeli Kent Bayramlaşmasında bir araya geldi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyinin düzenlediği “Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramının ikinci gününde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. En son 2019 yılı Kurban Bayramında gerçekleştirilen “Kocaeli Kent Bayramlaşması” üç bayramın ardından geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

PANDEMİNİN ARDINDAN İLK BAYRAMLAŞMA

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyinin düzenlediği ve bu yıl 33. Gerçekleştirilen geleneksel “Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramının ikinci gününde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. En son 2019 yılı Kurban Bayramında gerçekleştirilen “Kocaeli Kent Bayramlaşması” COVID-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamıyordu. 3 Bayramın ardından “33. Kocaeli Kent Bayramlaşması”  pandemi kurallarına uyularak geniş bir katılımla gerçekleştirildi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!