Kocaeli Başiskele’de caddeler asfalta kavuştu


Gündem 27.07.2021 15:30:00 0
Kocaeli Başiskele’de caddeler asfalta kavuştu

Kocaelide Başiskele ilçesi Beyoğlu ve Kirazlıbahçe Caddeleri’nin üstyapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, her iki caddede de yağmur suyu hattı imalatı, kaldırım ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Başiskele Yeniköy Mahallesi Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddelerini birbirine bağlayan kullanım ömrünü tamamlayarak yıkılan Değirmendere Köprüsü yerine dört şeritli yeni köprü yapan Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Caddesi’nde son kat aşınma asfaltı serimini de yaparak caddeyi konforlu ve güvenli ulaşım için uygun hale getirdi.

Kocaeli genelinde güvenilir, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan karayolu altyapısı kurmaya devam ediyor. Başiskele İlçesi’nde 1000 metre uzunluğundaki Beyoğlu Caddesi’nin asfalt serimi tamamlandı.  3 bin ton asfalt serimi yapılan caddenin tretuvar kaldırım imalatı da yapılarak cadde yenilendi.


Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.