Kocaeli Başiskele’de kaykay pistine renk geldi


Gündem 30.06.2021 10:30:00 0
Kocaeli Başiskele’de kaykay pistine renk geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce Başiskele Sahil Parkı’na yapılan kaykay pistinde sona gelindi. Gençler için yapılan grafiti çalışmaları ise alana ayrı bir renk kattı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, en büyük endüstriyel dönüşüm projesi Seka Park’ta yer alan kaykay pistinde yenileme çalışması yapmış, kaykay pisti gençlerden tam not almıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaykay pistinin (Skate park) bir eşini de Başiskele ilçesinde yaptı. Başiskele Sahili helikopter pistine yapılan kaykay pistinde sona gelindi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılan çalışmalar gençlerin büyük beğenisini topladı. Alanda gençler için grafiti çalışmaları yapıldı Skate park alanında modüller (rampalar) gençler tarafından kullanılmaya başlandı. Büyük beğeni toplayan kaykay pisti önümüzdeki günlerde gençlerin hizmetine açılacak.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı