Kocaeli Belediye Başkanı Büyükakın, şehit ailesini ziyaret etti


Gündem 10.11.2021 18:00:00 0
Kocaeli Belediye Başkanı Büyükakın, şehit ailesini ziyaret etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2015 yılında Siirtin Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör aldırısı neticesinde şehit düşen Jandarma Er Emre Kaan Arlının mezar taşına çirkin bir saldırı yapılmasının ardından şehidin ailesini ziyaret etti.

KOCAELİ(İGFA)- Siirt'in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı neticesinde şehit düşen Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın çirkin bir saldırı yapılmasının ardından şehidin ailesini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Bu ahlaksız eylemi yapan şahsın Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yakalanması yüreğimize su serpti. Vatanımız,  mukaddes değerlerimize el kaldıran eller cezalandırılmaya devam edecektir" dedi. 

"Tabi birde Gazi Meclis'imizin üyesi bir milletvekilinin bir şehit ailesine hakaret etmesini ve küfretmesini şiddetli bir şekilde kınadığımı da ifade etmek isterim” diyerek ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehri Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Şehitlerimizin emanetlerine yapılan bu sözlü saldırı asla affedilmeyecek çirkinliktedir" dedi.


İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti