Kocaeli Büyükşehir yerel müzisyenlere desteği sürdürüyor


Gündem 30.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli Büyükşehir yerel müzisyenlere desteği sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pandemi döneminde uzun süre evlerinde kalan Kocaelilere düzenlediği etkinliklerle adeta yeniden nefes alma imkanı veriyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’de Yaz Neşesi organizasyonu ile 12 ilçede birbirinden eğlenceli faaliyet ve konserler düzenleyen Büyükşehir, bu etkinliğine “Kocaeli Yerel Müzisyenler Şenliği’ni ekledi. Büyükşehir’in söz konusu etkinliği, pandemi döneminde zor günler yaşayan Kocaelili yerel müzisyenlere anlamlı destek oldu.

YEREL MÜZİSYENLER ŞENLİĞİ

Müzisyenler için “Kocaeli Yerel Müzisyenler Şenliği’ adı altında özel bir şenlik düzenlendi. Yaz Neşesi etkinliğinin dışındaki günlerde yine açık alanlarda kurulan sahnelerde Kocaelili sanatçıların sahne alması sağlanıyor.

YAZ AKŞAMINDA MÜZİK ŞENLİĞİ

Öte yandan Kocaeli Yerel Müzisyenler Şenliği’nin ilki geçtiğimiz akşam İzmit’te gerçekleştirildi.  Açık havada müzik şenliğinin adresi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin arkasında yer alan sahil şeridi oldu. Alana kurulan sahnede Kocaelili yerel müzisyenler seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla İzmitlilere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar, akşam serinliğinde eğlenceli dakikalar yaşadı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı