Kocaeli Büyükşehirde centilmen rekabet


Gündem 6.11.2021 16:00:00 0
Kocaeli Büyükşehirde centilmen rekabet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliği’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da sevgi, kardeşlik, centilmenlik ve rekabet kazandı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıkları ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliği sona erdi. Dört branşta ve bu yıl 16.’sı düzenlenen organizasyonda futbolda Gençlik Hizmetleri, basketbolda Bilgi İşlem, Voleybolda İmar ve Şehircilik ve bowlingde ise Kocaelispor mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz ekim ayında başlayan 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenlikleri’ne Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıkları ile bağlı iştiraklerinden 89 takım ve 732 çalışanı katıldı.

ŞAMPİYONLAR GÖNÜLLERİ KAZANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birlik ve beraberliğine anlam katan Birimler Arası Spor Şenliği’nin şampiyonu ise yine gönülleri kazanmak oldu. Ekim ayında başlayan şampiyonada her branşta takımlar fair play ruhuyla mücadele verdi. Özellikle Büyükşehir çalışanlarının ailelerinin büyük ilgi gösterdiği spor şenliğinde dostluk ve gönüller kazandı.

KAZANAN TARAF GENÇLİK HİZMETLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafında organize edilen ve hiçbir aksaklığın yaşanmadığı, birlik ve beraberliğin gözler önüne serildiği 25’er dakikalık iki devre halinde oynanan futbol turnuvasının finalinde kazanan yine dostluk oldu. Gençlik Hizmetleri’nin birincilik kupasına uzandığı Futbol Turnuvası’nın final müsabakalarını, KBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Levent Atalı, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Engin Yaşar ile çok sayıda taraftar takip etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu
Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek