Kocaeli Büyükşehirden Gebzedeki projelere yakın mercek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gebze ilçesindeki projeleri yerinde inceledi.


Gündem 22.04.2021 12:00:00 0
Kocaeli Büyükşehirden Gebzedeki projelere yakın mercek
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze ilçesinde sürdürdüğü projeleri yakından takip eden Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Gebze’nin gençlerine hizmet verecek olan Gebze Sporcu Eğitim Merkezi, ilçe merkezi ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki trafiği rahatlatacak TEM yan yollar, Gebze Futbol Sahası ve Alaeddin Kurt Stadı yenileme projelerini yerinde inceledi.

TEM yan yollardaki projenin Gebze için çok önemli olduğunu belirten Gündoğdu, “Burası Gebze ilçe merkezi ile Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki ulaşım acısından çok önemli. Projenin inşasını etaplar halinde yapıp vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Proje ilerledikçe bölgedeki trafik daha rahatlıyor ve belli bir düzene giriyor” dedi.

Gezdiği her projeyi detaylı şekilde inceleyen Gündoğdu, projelerin işleyişi ve teknik bilgileri hakkında uzman personelden bilgi aldı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!