Kocaeli Çubuklubala’ya seyir terası yakışacak


Gündem 9.06.2021 11:00:00 0
Kocaeli Çubuklubala’ya seyir terası yakışacak

Kocaelide İzmit Çubuklubala Mahallesindeki alanı mesire alanına çevriliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelide daha önce vatandaşlar tarafından piknik yapmak amacı ile kullanılan İzmit ilçesi Çubuklubala Mahallesi’ndeki alan mesire alanı haline dönüştürülüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı.
Çalışmalar kapsamında 200 metre yürüyüş yolu inşa edilirken, vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirmesi için alanın toprak dolgusu ve tesviyesi yapıldı. Alana vatandaşların rahat vakit geçirmesi için 10 adet kamelya yerleştirildi. Seyir terasında gece görsellik katması için aydınlatma yapılacak. Aydınlatma için temel kazı ve kablo kazıları yapıldı. Çalışmalar tamamlandığında alanın bitkilendirme işi yapılacak.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ