Kocaeli Darıca’da yollara üstyapı bakımı


Gündem 30.06.2021 11:00:00 0
Kocaeli Darıca’da yollara üstyapı bakımı

Kocaelide ekiplerinin yoğun mesai harcadığı Darıca Battal Gazi Caddesi, bölgedeki modern yollardan birisi haline geliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Altyapı çalışması ve doğal nedenlerden dolayı bozulan Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki yolda üstyapı çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölümler halinde sürdürülüyor. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddenin Nene Hatun Mezarlığı tarafındaki kısmında asfalt serimi yapılıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürülen üstyapı çalışmasında şuan ekipler, Lokman Hekim –Tuzla Caddesi arasındaki kısımda mesai harcıyor. Bu kısımda binder asfalt tabakası serilirken ekipler kaldırım onarımı çalışması gerçekleştiriyor. Kaldırım düzeltmesinden sonra bu kısmın aşınma asfalt tabakası serilecek. Çalışmalar kapsamında daha sonra Sokullu Caddesi ile Rauf Orbay Caddesi arasındaki kısımda üstyapı çalışması gerçekleştirilecek.


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü