Gündem

Gündem Haberleri

Kocaeli’de açık havada egzersiz


Gündem 8.07.2021 11:00:00 0
Kocaeli’de açık havada egzersiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında açık havada spor egzersizlerine başladı. Pandemi sürecinde çevrim içi olarak yaptırılan egzersizler, normalleşme ile birlikte açık havada da yapılmaya başlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü, kadınların fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerini desteklemek için, COVID-19 salgını öncesine kadar salonlarda ve açık havada yaptırdığı spor egzersizlerini, tedbirler nedeniyle, salgın sürecinde çevrim içi olarak zoom üzerinden yaptırmıştı.

1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren hayata geçirilen kontrollü normalleşme süreci ile birlikte hâlihazırda çevrimiçi olarak yaptırılan egzersizler, bundan sonraki süreçte açık havada da yapılabilecek.

Açık havada gerçekleştirilecek olan spor egzersizleri, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde düzenlenecek. İlçelere göre egzersizlerin yaptırılacağı yerler ve saatleri aşağıdaki gibi olup, vatandaşlardan gelecek olan talep üzerine diğer ilçelerde de gruplar oluşturulacaktır.

İzmit: 08:00/09:00, Alparslan Türkeş üst geçidi yanı, Yahyakaptan yürüyüş yolu

İzmit: 08:00, Doğu Kışla parkı Halı saha yanı

Derince: 08:00, 60 Evler Harikalar Sahili çim halı saha                       

Gebze: 08:00, Yenikent Mahallesi, Ahmet Pembegüllü Parkı

Darıca: 08:00, Askeri Alan, Antik Kafe yanı

Gebze: 08:00, Beylikbağı Stadyumu

Gebze: 08:00, Tatlıkuyu Vadisi 

Çayırova: 08:00, Çağdaşkent Mesire alanı

Dilovası: 08:00,Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü Bahçesi

Başiskele: 10:00, Döngel Vadisi Mesire Alanı (Moda pazarı arkası)

Gölcük: 09:00, Değirmendere Sahili, takı stantları yanı

Karamürsel: 08:00, Kayacık Mahallesi, Karamürsel Belediyesi halı saha tesisleri ilerisi


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor