Kocaeli’de Başkan Büyükakın’da ‘hemşehri’ buluşması


Gündem 30.06.2021 13:00:00 0
Kocaeli’de Başkan Büyükakın’da ‘hemşehri’ buluşması

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve yönetimine konuk olurken, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ile yönetimlerini makamında ağırladı.

KOCAELİ (İGFA) -Oldukça samimi ve verimli geçen görüşmelerde kentin yönetimine dair ortak aklın işletilmesinin ne kadar değerli olduğu da ifade edilirken, “Kocaeli, Anadolu’nun bütün renklerini ve güzelliklerini içerisinde barındıran ender kentlerden birisidir” diyen Başkan Büyükakın, “Şehrimizi yönetirken, bu bütün renkleri ve güzellikleri de korumak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte ülkemizin bu güzel şehri Kocaeli’ni geleceğe daha iyi nasıl hazırlarız bunun derdindeyiz.” dedi.

“GÖNÜLLERİNDE HER DAİM VARLIĞIMIZI SÜRDÜRMEKTİR”

Kocaeli’nin tüm ilçelerini hizmet götürdüklerini, çocuklardan gençlere, kadınlardan engellilere kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini de belirten Başkan Büyükakın, “Tek gündemimiz var o da milletimize hizmet etmek ve gönüllerinde her daim varlığımızı sürdürmektir. Kocaeli için canla başla çalışıyoruz. STK’larımızla birlikte ortak projeler hayata geçirirken gönüllülüğünde yaygınlaştırılmasını arzu ediyoruz. Bereketli işlerin çıkmasında bu bakış açısının çok önemli olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Kendilerini ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ile Başkan Büyükakın’a misafir olan Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt, Kocaeli’ne dair önerilerini de görüşmede dile getirdi.


LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu