Kocaeli’de Gündoğdu Mahallesi Başkan Büyükakın’ı bağrına bastı


Gündem 18.06.2021 14:30:00 0
Kocaeli’de Gündoğdu Mahallesi Başkan Büyükakın’ı bağrına bastı

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, her fırsatta on iki ilçeye gerçekleştirdiği ziyaretlerine İzmit’in Gündoğdu Mahallesi ile devam etti.

KOCAELİ (İGFA) - AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in de yer aldığı ziyaretlerde, Gündoğdu sakinlerinin sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükakın, Gündoğdu Mahallesi sakinlerinin gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Çetin Ersoy’un da yer aldığı ziyarette, vatandaşların dile getirdiği konuları tek tek dinleyen Başkan Büyükakın, beraberindeki teknik heyete ifade edilen konular üzerine çalışma yapılmasını söyledi.

Vatandaşlarla kurduğu sıcak ilgi ve samimiyetle dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Akçakoca Bey’in izinden giderek, asıl olanın gönüllerin fethi olduğu anlayışıyla hep gönülleri yapmak, gönüller kazanmak için çalışıyoruz. Hemşerilerimizin duasını almak için gayretimiz var. Bugün Gündoğdu’da bu kıraathanede gördüğümüz şey, samimiyetle bize bakan güzel bakışlar oldu. Tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti
Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı