Kocaeli’de İzmitliler Manavgatlılar için kenetlendi


Gündem 2.08.2021 10:30:00 0
Kocaeli’de İzmitliler Manavgatlılar için kenetlendi

Orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesinin düzenlediği yardım kampanyasında İzmitliler, Manavgatlılar için kenetlendi.

KOCAELİ (İGFA) - Ülkemizde geçtiğimiz günlerde başlayıp halen daha etkisini sürdüren orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesi’nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlattığı yardım kampanyasına tüm İzmitliler destek olmaya devam ediyor.

Yangında mağdurlarına destek olmak için başlatılan kampanyada Gıda Bankası’nda toplanan tüm bağışlar Manavgat’a götürülecek. El ele vererek Manavgatlı kardeşlerine yalnız olmadıklarını hissettiren İzmitliler yüzlerce battaniye ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Bugün akşama kadar sürecek olan kampanyaya destek olmak isteyen İzmitliler, saat 10.00 ile 20.00 arasında Gıda Bankası’na yardımlarını teslim edebilecek.

Kampanya kapsamında su ve içecek (meyve suyu, soda, uzun ömürlü süt vb.) bebek bezi- bebek maması- bebek devam sütü, hijyenik ped, yanık kremi, konserve/paketli gıda, kolonya, ıslak mendil- peçete- tuvalet kâğıdı, ağrı kesici, battaniye- pike ve küçükbaş-büyükbaş hayvan yemi yaşanan felaketle birlikte evlerini kaybeden ve yardım bekleyen vatandaşlar için toplanarak Manavgat ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı