Kocaeli’de Karamürsel yollarına neşter


Gündem 13.07.2021 13:00:00 0
Kocaeli’de Karamürsel yollarına neşter

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesinde köy yolları ve merkez mahallelerde yapılan üstyapı çalışmaları ile yollar güvenli ve konforlu hale getirildi.

KOCAELİ (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 101. Cadde de 20 metre genişliğine sahip üç şeritli modern bir yol yapıldı. 101. Cadde’nin çehresini değiştiren üstyapı çalışmalarında 12 metre genişlikteki cadde, 20 metre genişliğe çıkartıldı. 750 metre uzunluğundaki cadde, baskı beton, betonarme istinat duvarı ve yol genişletme çalışmaları yapılarak baştan aşağı yenilendi.

105. CADDEDE GENİŞLETME VE ASFALTLAMA YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Atatürk İlçe Stadyumu arkasında bulunan 105. Cadde, üstyapısı ile baştan aşağı yenilenerek Karamürsel halkının hizmetine sunuldu. Üstyapısı tamamlanan caddede yol güvenliğini sağlayacak oto korkuluk yapıldı. 875 metre uzunluğundaki 105. Cadde 17 metre genişliğe çıkartılarak 1.500 ton asfalt serimi yapıldı. Cadde’de genişletme, taş duvar ve kaldırım çalışmaları yapılarak 2 şerit gidiş ve 2 şerit geliş olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.  Caddenin daha güvenli ve konforlu olması için yol kenarına oto korkuluk montajı yapan Büyükşehir Belediyesi yolda araç trafiği açısından düzeni ve güvenliği sağladı.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...