Kocaeli’de karne hediyeleri KO-MEK’ten


Gündem 2.07.2021 09:00:00 0
Kocaeli’de karne hediyeleri KO-MEK’ten

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nın kalplere dokunan Vefa Hareketi, bu defa çocukların karne sevinci oldu.

KOCAELİ (İGFA) - KO-MEK İlimtepe Kurs Merkezi kursiyerleri, Derince Eğitim Araştırma Hastanesindeki sağlık çalışanlarının hastane çocuk oyun odasında eğitim gören çocuklarına amigurumi oyuncak hediye etti. Hediyelerini alan öğrenciler, karne günü gelen bu güzel oyuncaklar için KO-MEK Ailesine teşekkür etti.

KO-MEK VEFASI GÖNÜLLERİ ISITIYOR

İlimtepe KO-MEK kurs merkezinin duyarlı kursiyerleri Vefa hareketi için bir araya geldi. Sağlık çalışanlarına bu zorlu süreçte destek olmak isteyen kursiyerler çocuklar için amigurumi bebekleri örmek için kolları sıvadılar. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden olan KO-MEK Vefası projesi sayesinde kursiyerler pandemi koşullarında zor şartlarda çalışan sağlıkçılara destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Derince Eğitim Araştırma Hastanesindeki sağlık çalışanlarının çocuklarına çizgi kahramanlarını amigurumi tekniği ile örerek hediye eden kursiyerler, çocukların yanında olarak karne sevinçlerini birlikte yaşadı. Karne hediyelerini alan çocuklar oyuncaklarla kreşte bir süre oynadıktan sonra mutluluklarını akşam iş dönüşü anne babalarıyla birlikte yaşadılar.


Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU
İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek