Kocaeli’de Kuruçeşme esnafı için çalışmalara bayram molası


Gündem 5.07.2021 18:00:00 0
Kocaeli’de Kuruçeşme esnafı için çalışmalara bayram molası

Kocaelide İzmit Belediyesi, ilk tur asfalt çalışmasını tamamladığı Kuruçeşme’de, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını vatandaşın isteği üzerine Kurban Bayramı’ndan sonra tamamlayacak.

KOCAELİ (İGFA) - Yolların konforunu arttırmak adına İzmit’in her bölgesinde yol yenileme çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi’nde kapsamlı bir asfalt çalışmasına başladı. İzmit Belediyesi üst yönetiminin de yakından takip ettiği, uzun yıllardır vatandaşların kaldırılmasını istediği parke taşları söken ekipler, asfalt çalışmasının ilk turunu tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Kuruçeşme’deki yol yenileme çalışmalarını bölge esnafını mağdur etmeden sürdürüyor. İzmit Belediyesi, Hasan Atakan Caddesi’ndeki kaldırım yenileme, aydınlatma direklerinin değişimi ve ikinci tur aşınma asfalt çalışmasını esnafın talebi üzerine Kurban Bayramı’nın ardından yapacak. Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde de parke taşlarını sökerek yolları asfaltla kaplayacak olan ekipler, Kurban Bayramı sonrasında yenilenen sokakları vatandaşın kullanımına sunacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!