Kocaeli’de modern hayvan pazarı İzmitlileri bekliyor


Gündem 7.07.2021 18:00:00 0
Kocaeli’de modern hayvan pazarı İzmitlileri bekliyor

Hem üreticiye hem de alıcıya en ideal şartlarda hizmet vermeyi bu yıl da sürdüren İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala İzmitli vatandaşları bekliyor.

KOCAELİ (İGFA) - 20 Temmuz’da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde çalışmaların hızlandığı ve faaliyetlerin sürdüğü İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı’nda, kurbanlık hayvanlar sahiplerini bekliyor.

Hem üreticiye hem de alıcıya en ideal şartlarda hizmet verebilmek adına büyük gayret sarf eden İzmit Belediyesi, ulaşım konusunda sorun yaşayan vatandaşların da kurban pazarına rahat bir şekilde gelip gidebilmesi adına ring seferlerine başlatacak. Önümüzdeki hafta başlayacağı açıklanan ring seferleri, İzmit’in merkezi noktalarından vatandaşları yarım saat arayla kurban pazarına götürecek. 

Gerçekleştirilen çalışmalar ve gelişmeler ile ilgili bilgi veren İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, pazarın kapalı olmasının hem üretici, hem de hayvanlar açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Hayvanlarımız burada ıslanmadan durabiliyor ve üreticilerde daha modern şartlar içerisinde satışlarını gerçekleştirebiliyor" dedi.


Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı
Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret