Kocaeli’de parklar yükünü aldı


Gündem 6.07.2021 10:30:00 0
Kocaeli’de parklar yükünü aldı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Kocaelililer kendilerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı parklara attı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelililerin yeşile, doğaya ve açık alana olan sevgisini yerinde gördük. Sekapark ve Darıca Millet Bahçesi’nde aileleriyle hoşça vakit geçiren kent sakinleri Büyükşehir’in sosyal belediyecilik anlamında büyük işler başardığı konusunda hemfikir. Kocaelililer, yeşil alanların ve sahil parklarının arttığı Kocaeli’de rahat nefes alabilecekleri mekanların kente kazandırılmasından son derece memnun.

İstanbul’dan geldiğini söyleyen Zeynep Demir, pandemi dolayısıyla okula gidemediğini söyleyerek yasakların kalkmasıyla Kocaeli’ye tatile geldiğini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sekapark’ı çok beğendiğini söyleyen Demir, “Buraya özellikle bisiklet sürmeye geldim. Bu yeşilliği, etkinlikleri sağladığı için çok minnettarım” dedi.


Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli? Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu
Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu