Kocaeli Derince’de üstyapı çalışmaları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı 10 mahallenin altyapı yenilenme çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında yüzde 33’ü tamamlanan altyapı çalışmalarında bozulan yollarının üstyapı çalışmalarına da başlanıldı.


Gündem 6.04.2021 11:30:00 0
Kocaeli Derince’de üstyapı çalışmaları başladı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesinde üst yapı çalışmalarına başladı. 

Derincede Yenikent, Fatih Sultan, Çınarlı, Mersincik, İbni Sina, Çenedağ, Yavuz Sultan, Dumlupınar, Deniz ve Sırrı Paşa Mahallelerinin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısının yenilenmesi için 2020 yılının Ağustos ayında çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde toplam 268 km uzunluğunda altyapı imalatının gerçekleştirileceği hedeflenmişti. İki yıl sürecek çalışmalarda yüzde 33’ü tamamlanan altyapı sonrasında üstyapı yenileme çalışmaları başladı.

İlçenin Fatih Sultan Mahallesi Ertuğrulgazi Bulvarı’nda başlanılan asfalt çalışmaları hava şartlarına bağlı olarak devam edecek. Ertuğrulgazi Bulvarının asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra üst kısımları ile Fatih Sultan Mahallesindeki çalışma yapılan cadde ve sokaklarda yeni asfalt, asfalt yama ve parke çalışmaları gerçekleştirilecek.
İlçenin üstyapı yenileme projesi kapsamında toplam 30.470 ton yeni asfalt, 16.920 ton asfalt yama ve 72.700 metrekare parke yapılması planlanıyor.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı