Kocaeli Dilovası’nın altyapısı iyileştiriliyor


Gündem 9.07.2021 11:00:00 0
Kocaeli Dilovası’nın altyapısı iyileştiriliyor

Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı 6 mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturacak içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılı yatırım programın kapsamında Kocaeli genelinde yapılacak projelerin ihalelerini bir bir gerçekleştiriyor. Dilovası ilçesine bağlı Tavşancıl, Demirciler, Mimar Sinan, Orhangazi, Turgut Özal ve Kayapınar Mahallelerinde yaşanan altyapı problemlerini gidermek için “Dilovası İlçesi 2021 Yılı Muhtelif İçme suyu, Kanalizasyon ve Yağmur suyu İnşaatı” projesi hazırlandı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından altyapı hattı inşa çalışmaları Kayapınar ile Tavşancıl Mahallelerinde başlandı.

Kayalık olan zemin nedeniyle kırıcı makinelerle yapılan çalışmalar, Kayapınar Mahallesi Bağdat Caddesi’nde yağmur suyu ve kanalizasyon, Tavşancıl Mahallesi’nde kanalizasyon hattı ve Elmacık Dereyolu Sokak’ta kanalizasyon hattı imalatları yapılıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında şimdiye kadar yaklaşık 1 km uzunluğunda yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatı yapıldı.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler