Kocaeli Gebze’de beklenen projenin detayları paylaşıldı


Gündem 3.07.2021 10:00:00 0
Kocaeli Gebze’de beklenen projenin detayları paylaşıldı

Kocaeli Gebzede Gümrük Kavşağı olarak bilinen bölgede yaşanan trafik sorunlarını gidermek amacıyla Büyükşehir tarafından hazırlanan proje bölgedeki esnaflara anlatıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Oto Sanayi esnafı ile bir araya geldi. Gümrük Kavşağı olarak bilinen bölgede yaşanan trafik sorunlarını gidermek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan proje bölgede esnaflara anlatıldı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı birliktelikte, yapılacak çalışmayla Hasköy Sanayi Sitesi, Gebze Oto Sanayi ve yeni oluşan lojistik depolarının bulunduğu bölgedeki trafik akışının rahatlayacağı ifade edildi. Buradaki buluşmada, “Bu bölgemizdeki esnafımızın trafik yoğunluğu nedeniyle sıkıntıları gidermek için bir çalışma başlattık. Bugün esnafımıza da bu projemizi sunduk. Yeni önerileri de dinleyerek kavşak projemizin son halini vereceğiz” dedi.

“TRAFİĞİN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN KURTULACAK”

Trafik ışıklarında yaşanan bekleme sürelerini azaltmak için proje çalışmasının tüm detaylarını bölge esnafına anlatıldığı birliktelikte, gelen yeni öneri ve taleplere göre yeniden şekillenecek proje için,     “Tek bir amacımız var buradaki esnafımızın işlerini trafik sorunundan uzak bir şekilde yapmasıdır” diyen Başkan Büyükakın, “Böylelikle hem esnafımız hem de buraya gelecek vatandaşlarımız trafiğin olumsuz etkilerinden kurtulacak. Teknik ekiplerimizle her projede olduğu gibi burada da hassas bir çalışma yürüteceğiz” açıklamasını yaptı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı