Kocaeli Gebzeden Kadir Durmuşa tam destek

Kocaeli Gebze’de Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yönetim kurulu toplantısına misafir olan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kadir Durmuş’a tam destek geldi.


Gündem 8.10.2021 16:30:00 0
Kocaeli Gebzeden Kadir Durmuşa tam destek

Yüksel ERCAN (İGFA) - Kocaeli’nin başarılı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB) başkanı Kadir Durmuş Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odasına misafir oldu.

Toplantıda Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ile birlikte Başkan Vekili Mustafa Demir yönetim kurulu üyeleri Ufuk Sarı, Kenan ikinci, Mustafa Sakman, Saadettin Uludağ, Bayram Akbaş, Serdar Kaymaz ve Şemun Öztürk’te  hazır bulundular.

Gebze’de yeni açılan Harla Döner’de Kamil Yılmaz ve ekibi ile bir araya gelen Kadir Durmuş, Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişilerin başında gelen Kamil Yılmaz başkanımız ile esnafın içerisinde bulunduğu sorunları paylaştıklarını söyledi.  "Yeni dönemde de Kadir Başkan'a desteğimiz sürecek" diyen Yılmaz, "Kadir Durmuş ile birlikte son derece uyumlu bir çalışma yürüttük. Yeni dönemde de Kadir başkanımıza desteğimiz sürecek, Esnafın var olan sorunlarının en aza indirilmesi adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada  beraber olacağız” diye konuştu.


Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi
Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak