Kocaeli Gölcük Batakdere artık düzenli akacak


Gündem 11.07.2021 11:00:00 0
Kocaeli Gölcük Batakdere artık düzenli akacak

Kocaelide İSU Genel Müdürlüğü projeleri hazırlanan yatırım programları kapsamında altyapı imalatları ile birlikte dere ıslah çalışmaları ve depo imalatlarına hız kesmeden devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılı yatırım programı kapsamında il genelinde farklı birçok noktada altyapı yatırımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Gölcük ilçesi Hisareyn Batakdere’nin düzenli akışının sağlanması ve çevre için tehdit oluşturmaması için yapılan ıslah çalışmalarında üst kısım imalatları tamamladı.

884 METRE İMALAT YAPILDI

Gölcük ilçesinde 2021 yılı yatırım programı kapsamında gerçekleştirilen Hisareyn Batakdere’de ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Alt ve üst kısım olarak iki bölgeye ayrılan çalışmalarda üst kısımda 884 metre uzunluğunda dere ıslah çalışmalarının betonarme, menfez ve örme taş duvar imalatları tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı üst bölgede korkuluk imalatları yapılacak.

1380 METRE DERE ISLAHI

Hisareyn Batakdere alt kısımda yapımına başlanacak olan 497 metre dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte toplamda 1380 metre uzunluğunda dere ıslahı gerçekleştirilmiş olacak. Ayrıca yapılan çalışmalar kapsamında derenin atık sulardan arındırılması için de 1550 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı imalatı yapılacak.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı