Kocaeli İKM Başkanı Öztürk: "Esnafımıza her zaman desteğiz"

İzmit Kent Merkezi (İKM) Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve yönetim kurulu, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakını makamında konuk etti.


Gündem 14.10.2021 11:00:00 0
Kocaeli İKM Başkanı Öztürk:

KOCAELİ(İGFA)-Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ziyarette İKM Başkanı Öztürk ve yönetimine başarılar diledi. 

Yeni İzmit Yürüyüş Yolu projesi için Türkiye'de söz sahibi merkezden biri olacak diyen  İKM Başkanı Öztürk, “Yeni Yürüyüş Yolu projesi tamamlandığında ticari alanlarımıza ilgi daha da artacak. Projenin hızlı ve planlandığı şekilde gitmesi bizleri son derece mutlu ediyor” dedi. 

Başkan Büyükakın ise, “Esnafımızdan gelen talepleri çok önemsiyoruz. Gerek sizlerle gerekse esnafımızla irtibat kanallarımız her daim açık” dedi.

 

 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor