Kocaeli İZMEK ile hazırlandı, Marmarayı kazandı

Kocaelide İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (İZMEK) üniversiteye hazırlanan Diyar Ömer Adalı, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği’ni kazandı.


Gündem 27.09.2021 10:00:00 0
Kocaeli İZMEK ile hazırlandı, Marmarayı kazandı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu iş birliği ile yürütülen İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) El Sanatları, Kişisel Gelişim, Dil ve Müzik Kursları ile İzmit halkına ücretsiz eğitim imkanı sağlamaya devam ediyor. Başarılı ve deneyimli eğitmen kadrosu ile hizmet vermeye devam eden İZMEK, kursiyerlerinin geleceğini şekillendirmelerine de katkı sağlıyor.

İzmit Belediyesinin başta kadınlar, çocuk ve gençlere el becerisi ve meslek kazandırdığı İZMEK’te alanında uzman isimlerden eğitim alan Diyar Ömer Adalı da Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü kazanarak eğitimci adayı oldu. Şan öğretmeni Deniz Mafizer ve piyano öğretmeni Mert Can Doğu’dan aldığı eğitimle sınava hazırlanan Adalı, çalışkanlığı ve azmiyle öğretmenlerini ve İZMEK yetkililerini de gururlandırdı.

Sınav sonucunu kurs öğretmenleri ve kurum yetkilileriyle paylaşan ve mutluluğuna ortak eden Diyar Ömer Adalı, öğretmeni olarak yeni nesillere müziği ve notaları sevdirecek. Öğretmenleri ve kurum yetkilileri kendilerine gurur yaşatan öğrencileri Diyar Ömer Adalı’ya yüksek öğrenim hayatında başarılar diledi.


Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş
Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler
Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma