Kocaeli İzmit Belediyesi’nden kar mesaisi

Kocaeli genelinde etkili olan kar yağışına karşı küreme ve temizleme çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, köy ve merkezi kesimlerdeki mesaisine sürdürüyor.


Gündem 15.02.2021 10:30:00 0
Kocaeli İzmit Belediyesi’nden kar mesaisi

KOCAELİ (İGFA)-  Kocaeli’de meydana gelen yoğun kar yağışına karşı hazırlıklarını hafta içinden başlatan İzmit Belediyesi, önceden hazır tuttuğu ekiplerle kar yağışına anında müdahale etti. Köylerde; Orhaniye, Mecidiye, Kuloğlu, Gülbahçekadriye, Arpalık İhsaniye, Çubuklu Osmaniye, Kısalar, Gökçeören-Çeribaşı, Nebihocalar, Balören, Şahinler, Böğürgen ve Fethiye başta olmak üzere ekipleri hemen harekete geçiren İzmit Belediyesi, ulaşımın aksamaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kentin yüksek kesimlerindeki; Tavşantepe, Gündoğdu, Malta, Ayazma, Tepeköy, Kabaoglu, Turgut, Orhan, Tüysüzler, Gültepe, Topçular, Kuruçeşme, Yeni Mahalle, Serdar, Arızlı, Akpınar ve Erenler mahallerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, gece boyunca kar yağışına karşı kar küreme ve tuzlama işlemlerini sürdürdü.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz