Kocaeli İzmit Belediyesi Sanat Galerisinde fotoğrafın ustalarına saygı


Gündem 16.10.2021 17:30:00 0
Kocaeli İzmit Belediyesi Sanat Galerisinde fotoğrafın ustalarına saygı

Kocaelinin İzmit Belediyesi destekleriyle ve İZEV öncülüğünde duayen fotoğrafçıların eserleri, Ustalara Saygı Fotoğraf Sergisinde sanatseverlerle buluşuyor

KOCAELİ (İGFA) - İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), fotoğrafı sanata dönüştüren ülkemizin duayen fotoğrafçılarının eserlerini Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturuyor. Ustalara Saygı Fotoğraf Sergisi 18 -24 Ekim tarihlerinde sanatseverleri ağırlayacak. 

ÖZEL KOLEKSİYON

Ustalara Saygı Fotoğraf Sergisi’nde duayen fotoğrafçılar Ara Güler, Ersin Alok, Gültekin Çizgen, İbrahim Zaman, İzzet Keribar, Ozan Sağdıç, Şemsi Güner ve Yıldız Moran’ın İstanbul fotoğrafları yer alacak. İzmitli sanatseverler duayen fotoğraf sanatçılarının spesifik izler taşıyan fotoğraflarından oluşan özel bir koleksiyon ile buluşacak. Sanat projelerinin geliri zihinsel engeli olan bireylerin eğitimine fon oluşturacak şekilde değerlendirilecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı