Kocaeli İzmit, geri dönüşümde bilinçlendi


Gündem 17.07.2021 15:00:00 0
Kocaeli İzmit, geri dönüşümde bilinçlendi

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri temiz çevre, geri dönüşüm ve sürdürülebilir kalkınma çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hayata geçirdikleri çevre projelerini hanelerde de başarı ile uygulamaya devam ediyor. Evlerden aldıkları atıkları geri dönüşüme kazandıran İzmit Belediyesi ekipleri son 1 ayda yaklaşık 900 litre bitkisel atık yağ, 500 kilogram e-atık ve 170 kilogram pil topladı.

Kentte hummalı bir çalışma yürüten İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, atık toplama konusunda vatandaşlara da bilinç kazandırıyor. Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, bu tür atıkların doğaya bırakıldığı takdirde su ve toprak kirliğine yol açtığına dikkat çekti. Evsel atıkları ayrı ayrı toplayan ekipler, bu sayede hem çevre kirliliğine engel oluyor hem de ekonomik kazanç elde ediyor. 


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.