Kocaeli İzmit Kuruçeşme’den ücretsiz ring servisi


Gündem 12.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli İzmit Kuruçeşme’den ücretsiz ring servisi

Kurban Bayramın yaklaşmasıyla vatandaşın artan kurbanlık arayışına Alikahya Modern Hayvan Pazarı ile çözüm sunan İzmit Belediyesi, halkın pazara rahat ulaşım sağlaması için de Kuruçeşme’den ücretsiz servis koydu.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi halkın Alikahya Kurban Pazarı’na rahat ulaşım sağlayabilmeleri için de geçen haftadan itibaren bayram sonuna kadar her gün belirli saatlerde ring servisi hizmeti veriyor. Vatandaşları geçen haftadan beri şehir merkezinden ve bugünden itibaren Kuruçeşme’den hayvan pazarına ulaştıran İzmit Belediyesi, Modern Hayvan Pazarı’ndan de şehir merkezine dönüşlerini sağlayarak ulaşımda sorun yaşamamalarını sağlıyor. 

KURUÇEŞME’DEN SERVİS VAR

Her gün vatandaşa kurban pazarına ulaşması için ring servisi desteği veren İzmit Belediyesi; Alikahya Modern Hayvan Pazarı’na bugün (pazartesi) Kuruçeşme’den ring servisi başlattı. Servisler Kuruçeşme meydandan saat 11.30, 13.50, 16.10 ve 18.30’da hareket ederek, İnkılap Caddesi güzergahından D-100’e bağlanacak ve yol üzerindeki duraklardan da İzmitlileri alacak.  Eski Perşembe Pazarı olarak bilinen Milli İrade Meydanı’ndan saat 11.50, 14.10, 16.30 ve 18.50’de kalkacak araçlar Kurban Pazarı’na ulaşacak. Modern Hayvan Pazarı’ndan dönüşler ise saat 12.50, 15.10, 17.30 ve 19.50’de yapılacak.


Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bursa Ovası nasıl kaybedildi? Bursa Ovası nasıl kaybedildi?