Kocaeli İzmit’te asfalt yollara yenileme


Gündem 1.07.2021 17:30:00 0
Kocaeli İzmit’te asfalt yollara yenileme

Kentin farklı noktalarında zamanla tahrip olan asfalt yollarda çalışma yapan İzmit Belediyesi, vatandaşa ulaşımda güçlük çıkaran bölgelerde yama çalışmalarını özveriyle sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - Vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi adına cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını planlama dahilinde sürdüren İzmit Belediyesi, asfalt dökme, yenileme ve yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesi’nde asfaltın zamanla tahrip olması nedeniyle yenileme çalışması başlattı. Çalışmanın ardından yol pırıl pırıl oldu. Kırsaldan kent merkezine kadar dört bir yanda vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya ve daha iyi hizmeti sunmaya gayret eden İzmit Belediyesi, Nurettin Paşa Caddesi’nin bir bölümünde yenileme yaptı.

6 metre genişliğinde, 100 metre uzunluğundaki asfalt yolda da başladığı yenileme çalışmasını tamamlayıp halkın kullanımına açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer bölgelerde de çalışmaların hızla sürdürdüğünü belirtti.


Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor
Eti Maden personel alımı yapacak Eti Maden personel alımı yapacak