Kocaeli İzmit’te engelsiz yaşam alanı


Gündem 16.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli İzmit’te engelsiz yaşam alanı

Halkın demir rampa isteğine büyük bir projeyle karşılık veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Serdar Mahallesi Okullar Bölgesi’nde yaparak halkın kullanımına sunduğu engelsiz yaşam alanını gururla inceledi 

KOCAELİ (İGFA) - Serdar Mahallesi Karagöz Sokak’ta halkın yokuş inişini kolaylaştırması için demirden rampa isteğine karşılık İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ‘İzmitliler her şeyin en iyisine layık’ diyerek hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Alanı projesi tamamlandı.

Engelsiz Yaşam Alanı’nı halkın kullanımına açan başkan Hürriyet ve ekibi, mahalle muhtarı Ümit Yılmaz ile birlikte yapılan çalışmadan duyulan memnuniyete ortak oldu. 

Engelsiz Yaşam Alanı’nın eski görüntüsüne nazaran çok daha iyi, kullanışlı, konforlu ve gösterişli olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Burada çok bakımsız ve küçücük bir merdiven vardı. Muhtarımızın bizden basit bir rampa inişi isteği olmuştu. Başkan yardımcımız Ünal Bey’in ve muhtarımızın önerisiyle; ‘Basit bir rampa yapmak yerine burayı güzel bir sosyal alan haline getirelim’ dedik. Engellilerin kolay ulaşım sağlayacağı, herkesin konforlu kullanacağı şık bir alan olsun istedik. Çalışmamız bitti. Bugün halkın kullanımına açıyoruz. Çok sıkıntılı bir alanın böyle güzel bir alana dönüşmesinden dolayı çok mutluyum" diye konuştu. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı